11 Şubat 2009 Çarşamba

500 bin TL toplayın temeli atalım

AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Sarıkaya’ya Turizm Meslek Okulu kurulması kararının çıktığını ancak temelinin atılabilmesi için Sarıkayalıların 500 bin TL toplaması gerektiğini söyledi.

Sarıkaya’da haftalık olarak yayınlanan “Yöre Haber” gazetesinin web sitesinde yer alan habere göre, AK Parti Yozgat Milletvekili Abdulkadir Akgül, Sarıkaya Turizm Meslek Okulu’nun temelinin atılabilmesi için, 500 bin TL toplanması gerektiğini söyledi.

Yüksek Okul lafı duymak istemiyorum

Gazetenin haberine göre, ‘artık yüksek okul lafını duymak istemediğini’ söyleyen Akgül, bu konuda şu açıklamada bulundu:

“YÖK’ten karar çıktı; Turizm Meslek Yüksek Okulu kesin yapılacak ama Sarıkaya halkının da destek olması gerekir. Üniversite yaptırma derneği bir hesap açacak ve bu hesaba Sarıkayalı herkes para yatıracak. Yüksek Okul için ne zaman 500 bin TL toplanırsa o zaman Yüksek Okul’un temelini atacağım; bu benim sözüm…”

(Yöre Haber’in web sitesindeki haberde, Milletvekili Akgül’ün bu açıklamayı ne zaman, nerede, hangi sebeple yaptığına dair bir bilgi bulunmuyor.)

Hiç yorum yok: