14 Şubat 2009 Cumartesi

Bozdağ: Bütün partiler iktidar oldu;
halk kıyaslamayı sandıkta yapacak

AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, kendilerinden önceki hükümetlerin toplam icraatlarıyla, AK Parti Hükümeti'nin 6 yıllık icraatlarını kıyasladı. Bozdağ, 6 bin kilometre uzunluğundaki bölünmüş yollara 9 bin kilometre ilavede bulunduklarını; 76 üniversiteye 54 üniversite eklediklerini; sadece 9 ilde bulunan doğalgaz hizmetini 61 ile götürdüklerini kaydetti.

Bekir Bozdağ, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde, partisinin seçim bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, yerel seçimlerde Türk demokrasisinin ve millî iradenin sesinin daha güçlü bir şekilde çıkarak, Ankara'da yankı bulacağını söyledi.

Bozdağ, ''Siz basiret sahibisiniz, bütün partileri gördünüz. AK Parti'yi, CHP'yi, MHP'yi, DP'yi, Saadet Partisi'ni gördünüz, hepsine oy da verdiniz, iktidar yaptınız. Bir yerlerde hizmet etme hakkı, imkânı verdiniz. Onun için herkesi mukayese etme, kıyaslama ve değerlendirme hakkına sahipsiniz. Herkes de bu değerlendirmeye katılmalıdır” dedi.

Bozdağ, kendilerinden önceki hükümetlerin toplam icraatlarıyla, AK Parti Hükümeti'nin 6 yıllık icraatlarını kıyasladı.

Bozdağ, AK Parti hükümetinden önce otobanlar dahil, bölünmüş yol miktarının 6 bin kilometre olduğunu, 6 yıllık hükümetleri döneminde ise bunun üzerine 9 bin kilometre bölünmüş yol ilâve ettiklerini bildirdi.

Bozdağ, “Bizden önce 76 üniversite vardı; Türkiye'de. 57 hükümet 76 üniversite kurdu. Biz geldik 41'i devlet üniversitesi, 13'ü vakıf üniversitesi olmak üzere 54 tane yeni üniversite kurduk. Doğalgaz 9 ilde vardı, şimdi 61 ilde doğalgaz var” diye konuştu.

Hiç yorum yok: