18 Şubat 2009 Çarşamba

Valiler ve Emniyet Müdürleri seçim güvenliği için Kayseri’de toplandı

Seçim Güvenliği Bölge Toplantısı, İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın başkanlığı’nda Kayseri’de yapıldı.

Toplantıya, Ankara, Aksaray, Çankırı, Çorum, Karabük, Kastamonu, Kırşehir, Kırıkkale, Konya, Nevşehir, Sivas, Tokat, Yozgat, Niğde, Eskişehir, Sinop, Sakarya ve Amasya illerinin valileri, emniyet müdürleri ve jandarma komutanları katıldı.

Bu seçimin barış içinde bir yarış olmasını istediklerinin altını çizen İçişleri Bakanı Beşir Atalay, “Amacımız, siyasi partilerin ve adayların yasalar çerçevesinde serbestçe siyasî faaliyetlerde bulunmaları için her türlü kolaylığı sağlamak. Bizim, hükümet, İçişleri Bakanlığı, şehirlerde bulunan mülkî idare amirleri ve güvenlikten sorumlu arkadaşlarımız olarak en temel görevimiz budur” dedi.

Katılımcılar

Basına kapalı olarak devam eden toplantıya İçişleri Bakanlığı Müsteşarı Osman Güneş, Jandarma Genel Komutanlığı Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Hüseyin Güçlü, Emniyet Genel Müdürü Oğuz Kaan Köksal, İller İdaresi Genel Müdürü Vasip Şahin ile Kayseri, Tokat, Sinop, Niğde, Konya, Kırıkkale, Karabük, Çorum, Amasya, Aksaray, Ankara, Çankırı, Eskişehir, Kastamonu, Kırşehir, Nevşehir, Sakarya, Sivas ve Yozgat valileri, emniyet müdürleri ve jandarma alay komutanları katıldı.

Hiç yorum yok: