28 Şubat 2009 Cumartesi

Yozgat Emniyet Müdürü Nalcı, Başbakan’ın korumasına “Terbiyesizlik etmeyin!” dedi mi?

“Yozgat Haber” gazetesi köşe yazarı Gökhan Doğan, Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı’nın, 24 Şubat’ta Yozgat’ta miting düzenleyen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın koruma görevlilerine “Terbiyesizlik etmeyin kardeşim!” diye tepki gösterdiğini iddia etti. Ekrem Nalcı ise, Doğan’ın bu iddiasına dair henüz hiçbir açıklama yapmadı.

Yozgat’ta günlük olarak yayınlanan “Yozgat Haber” gazetesinin köşe yazarlarından Gökhan Doğan, 25 Şubat tarihli “Burası Yozgat, Şırnak değil” başlıklı köşe yazısında, Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı ile Başbakan Erdoğan’ın koruma görevlileri arasında tartışma yaşandığını ileri sürdü.

Doğan, Başbakan’ın korumalarının vatandaşları azarladığını, itelediğini ve “körelediğini”; korumaların bu tavrının Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı’yı da çileden çıkarttığını iddia etti. Doğan’ın iddiasına göre Nalcı, korumaları “Terbiyesizlik etmeyin kardeşim!” diye uyardı. Doğan, iddiasını şöyle ifade etti:

“Vatandaşa sahip çıkan ve korumaları ‘Terbiyesizlik etmeyin kardeşim’ şeklinde uyaran Nalcı’ya büyük densizlik yapıldı. Tutanak tutturmakla tehdit eden Koruma Müdürü cevabını almasına aldı ama, vatandaşa yönelik kötü muamele yine de son bulmadı.”

Ekrem Nalcı açıklama yapmayacak mı?

Gökhan Doğan’ın 25 Şubat tarihli yazısındaki bu iddiası hakkında Yozgat Emniyet Müdürü Ekrem Nalcı henüz herhangi bir açıklama yapmadı. Nalcı’nın bu konuda bir açıklama yapmayışının iddiayı doğrulamak anlamına geleceğine işaret edilirken, Nalcı’nın korumalarla tartışıp tartışmadığı ve “Terbiyesizlik etmeyin kardeşim” deyip demediği merak ediliyor.

Hiç yorum yok: