19 Nisan 2011 Salı

AK Parti İl Başkan Yardımcısı Açıkgöz, istifa etti
Gazeteci Mermertaş: Davul zurna, işin teferruatı…

AK Parti Yozgat İl Başkan Yardımcısı Ali Açıkgöz, görevinden istifa etti.

Ali Açıkgöz’ün, aday listelerinin açıklandığı gün AK Parti İl Başkanlığı önünde davul zurna çaldırdığı; üçüncü sıra adayı Yusuf Başer’e yakınlığı ile bilinen Açıkgöz’ün bu tavrının, teşkilatta rahatsızlığa sebep olduğu ileri sürülmüştü.

“Merhaba Yozgat” gazetesinin Yazı İşleri Müdürü Çetin Mermertaş, “Düğmeye basıldı” başlıklı yazısında, ‘davul zurna meselesinin işin teferruatı’ olduğunu, asıl sebebin, aday gösterilmeyen AK Parti Yozgat Milletvekili Mehmet Çiçek’in ‘kendisine uzak isimleri tasfiye’ etmeye başlaması olduğunu, bu tasfiyenin de devam edeceğini iddia etti.

Parti içindeki bu ayrışmanın seçmenlere de yansıyacağını ileri süren Mermertaş, 12 Haziran seçiminde AK Parti’nin 4 milletvekilliğinin hepsini alamayabileceğini kaydetti.

(Yozgat Muhabir)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

Evet bence çetin haklıolabilir. Çünkü o gün iki davulcu iki zurnacı vardı. Ama bir davulcunun gitmesiyle iş yerini bulmaz.

Öz Boğazlıyanlı dedi ki...

Yapılanlar herşeyden önce ayıp.Davul zurna neye ve kime karşı çaldırılıyor.
Sanırım diğer AK Parti adaylarına karşı.Yani Boğazlıyanlıya,Çayıralanlıya, Cekerekliye,Yerköylüye karşı çaldırılıyor.Yani diğer adaylar bakın siz listeye giremediniz deniliyor.
Tam anlamıyla terbiyesizliktir.
Hadi seçim 4-0 olsa neyse?Bana göre oda yanlıştır.Türk-İslam terbiyesi almış insanlarnda böyle davranış bulunamaz.Zafer kazansa bile alçakgönüllüğü elden bırakmaması gerekir.
Davul zurnayı çaldıran eski il başkanını kınıyorum.
Ona asla oy vermem ama,Tayyip Bey belimi büküyor.Eski il başkanı kerameti kendinden sanmasın.

Adsız dedi ki...

Asıl azamaz,Bal kokmaz
Yanaşmalıkla sıraya girenlerden bu davranışların beklenmesi normaldir.Bu listeye aday sokamayan diğer ilçelere karşı yapılmış en büyük hakarettir.
Hesabını sormazsam namerdim.
Eski il başkanı ilçeleri gezerken tam milletin ortasında bu soruyu sorarak onu BOZACAĞIM,HEMDE BASININ ÖNÜNDE VE YÜKSEK SESLE.

Hatip dedi ki...

İnşallah 2-1-1 olur,Yusuf başer'in hevesi kursağında kalır.Yaptıklarından pişman olur.Biz ilçeler Rusyadan gelmedik.Bize karşı zafer kazanmış gibi davul zurna çaldırmak terbiyesizliğin daniskasıdır.
Benden bu eski il başkanı oy beklemesin.

Adsız dedi ki...

A benim ilçeci kardeşlerim .bu hareket size karşı değil,Çiçek ailesine karşı yapılmıştır.Cemil Çiçek ve Mehmet Çiçek'e karşı yapılmıştır.
Yani eski il başkanı,kendisini il başkanlığına seçtiren kişiye karşı,davul zurna çaldırmıştır.
Yani ben sizden ayrılsamda,yanaşacağım birilerini buldum,sıralamaya girdim,bak sen giremedin cinsinden kinaye olarak çaldırılmıştır.İntikam için çaldırılmıştır.Eğer Cemil Çiçek ,güçlü ise bunun hesabını Bekir Bozdağ'dan sorması gerekir.Nasıl mı?Bozdağ denen vekili Bakanlar kuruluna aldırmayarak.