18 Nisan 2011 Pazartesi

Altyapı çalışmaları Köseoğlu Mahallesi’nden başladı; 1 caddenin maliyeti 1 milyon Lira

Yozgat Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte, altyapı çalışmalarına yeniden başladı.

Köseoğlu Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’ndeki su ve kanalizasyon çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Başer, burada yaptığı açıklamada, “Bu caddenin maliyeti asfaltla birlikte 1 milyon lirayı bulmaktadır” dedi.

1 kilometrelik kısımda su ve kanalizasyon şebekesini yenileme çalışmalarını başlattıklarını belirten Başer, “Şehrimizin en eski mahallelerinden birisi olan Köseoğlu Mahallesi’nde, 40-50 yıldır kullanılan su şebekesini ve kanalizasyon şebekesini yeniliyoruz. Cadde ve sokakların alt yapısını tamamladıktan sonra asfaltlama çalışması yapacağız. Bu caddenin maliyeti asfaltla birlikte 1 milyon lirayı bulmaktadır” diye konuştu.

Belediye olarak, önceliği altyapıya verdiklerinin altını çizen Başer, şöyle konuştu:
“Biz, altyapıyı tamamladıktan sonra üst yapıyı tamamlıyoruz. Bu yıl yine asfalt çalışması ve kanalizasyon çalışmasına ağırlık vereceğiz. İlde yapılan çalışmalarımız uzun ömürlü olmakla birlikte, en az 40-50 yıl dayanıklı, sağlam olarak, kalıcı hizmet gerçekleştiriyoruz. Amacımız, Yozgat’ımıza en güzel, en iyi hizmeti sunmaktır.”

Altyapı incelemelerine Belediye Başkanı Yusuf Başer’in yanı sıra Başkan Yardımcıları Tevfik Bozkurt ve Mehmet Taşdemir, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürü Ali Şahin, mahalle muhtarı ve sakinleri katıldı.

Hiç yorum yok: