6 Nisan 2011 Çarşamba

Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Koç:
Ankara’da Yozgat’ın beşinci milletvekili olabilirim

AK Parti Ankara 1. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Ankara Yozgatlılar Federasyonu Genel Başkanı Ahmet Koç, Yozgat’ın 4’e düşen milletvekili sayısını “+1” olarak hayata geçirmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

Federasyonun internet sitesinde yayınlanan açıklamasında, Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanlığı görevini 8 yıldan beri yürüttüğünü belirten Koç, Yozgat’ın milletvekili sayısının 6’dan 4’e düşmesinin sebebinin giderek artan ve Ankara’ya yoğunlaşan göç olduğunu kaydetti. Koç, Yozgatlıların Başkent Ankara’daki etkinliğini artırmak, 4’e düşen milletvekili sayısını “+1” olarak hayata geçirmek amacıyla aday olduğunu söyledi.

Ankara Yozgatlı Dernekler Federasyonu sayesinde Ankara’daki Yozgatlılarla sık sık bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını ifade eden Koç, “Yozgat’ın gelişmesine yönelik tanıtım etkinliklerinin, toplantılarının, Bozok Üniversitemizin gelişiminin, Yozgat’ın tarımı, hayvancılığı ve termal su kaynakları konusundaki çalışmaların bizzat içinde oldum ve bu saydığım konularda görüş belirten, proje üreten kişi, kurum ve kuruluşların projelerinin bizzat takipçisi oldum” diye konuştu.

Ahmet Koç, zaman zaman işadamlarıyla da bir araya geldiklerini belirterek, “Yozgat’ımızın kalkınması ve yatırım yapılması konusunda tüm imkânlarımızı seferber ediyoruz” dedi.

(Kaynak: yozgatgazetesi.com)

Hiç yorum yok: