26 Nisan 2011 Salı

Bedri Baykam’ı bıçaklayan Çelikel, taksi şoförüne “Yozgat Çayıralan’ı biliyor musun?” diye sormuş

Ressam Bedri Baykam’ı ve asistanı Tuğba Kurtulmuş’u bıçaklayan Mehmet Çelikel’in olaydan sonra bindiği taksinin şoförüne “Yozgat Çayıralan’ı biliyor musun?” diye sorduğu ileri sürülüyor.

Hürriyet gazetesinin internet sitesinde “Ressamı indirdim inşallah ölmüştür” başlığıyla yayınlanan haberin ilgili bölümünde şu ifadeler yer alıyor:

Baykam’ı bıçakladıktan sonra ifadesi alınan bir arkadaşı ise “Onu mahallede Psikopat Mehmet olarak tanırız” dedi. Olay günü iş aramaya gidiyorum diyerek babasından 100 TL aldı. Ardından Baykam’ın katıldığı toplantıya gitti. Baykam ve Kurtulmuş’u bıçakladıktan sonra durdurduğu aracın şoförü Mahsun Aslan, tanık olarak verdiği ifadede, “Elindeki kanlı Rambo bıçağını beze silerek temizledikten sonra ‘Ressamı indirdim. Dine küfür ediyordu. İnşallah ölmüştür. Akşam teslim olacağım’ dedi. Çok sakin görünüyordu. Beşiktaş Etiler ayrımındaki taksi durağının önünde inmek istedi” diye konuştu.

Burada taksiye binen Çeliker, sürücü Tarık Taşkın’a olaydan bahsetmedi.
Gayrettepe’deki İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi önüne gitmek istedi. Taşkın “Araçta kuyumculuk yaptığını anlattı. ‘Yozgat Çayıralan’ı biliyor musun’ diye sordu. Paramı ödedikten sonra araçtan indi” dedi.

(Yozgat Muhabir)

Hiç yorum yok: