26 Nisan 2011 Salı

Bozdağ: Küfürde Sayın Bahçeli’yle yarışamayız

AK Parti Grup Başkanvekili ve Yozgat Milletvekili Bekir Bozdağ, “Hakaret, sövme ve küfür konusunda biz Sayın Bahçeli ve ekibiyle yarış yapamayız” dedi.

Bozdağ, seçim bölgesi Yozgat’ta, AK Parti Yozgat Milletvekili adayları Ertuğrul Soysal, Yusuf Başer, Abdülkadir Akgül, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, İl Başkanı Fahri Açıkgöz ile birlikte, bazı sivil toplum ve basın kuruluşlarını ziyaret etti.

Bekir Bozdağ, Anadolu Ajansı Yozgat Büro Müdürlüğü’nü ziyareti sırasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli arasındaki ‘Bozkurtlar’ polemiğini de değerlendirdi. Bozdağ, şöyle konuştu:

“Kötü söz muhatabını lekelemez, söveni lekeler. Kötü söz muhatabını kirletmez söyleyeni kirletir. Hakaret, sövme ve küfür konusunda biz Sayın Bahçeli ve ekibiyle yarış yapamayız. Bu konulardaki birincilikleri kendilerine ait olsun. Zaten onlara yakışır. Biz bütün siyasi rakiplerimizle planla, programla, projeyle, emekle yarış yapacağız. Küfür, sövme gibi bir yarış içerisinde olmadık, bundan sonra da olmayacağız.”

Göç değil gerçek nüfus

Bekir Bozdağ, Hizmet-İş sendikasını ziyaretinde ise, Yozgat’ın göç meselesini değerlendirdi. Bozdağ, bu konuda da şunları söyledi:
“Yozgat’ta sahte nüfus sayımının ortadan kalkması ile şişirilmiş nüfus gerçek seviyeye indi. 10 bin nüfusa göre personel çalıştıran belediyelerin nüfusu 2 bin olan gerçek nüfusuna inince sıkıntı yaşandı.”

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Çok doğru bir söz.
Katılıyorum.
Edepli bir adama sormuşlar.
Edebi kimden öğrendin.
Cevabı:Edepsizden olmuş.
Edepsizlerle yarışılmaz.
Yıllardır garibanların çocuklarını Bozkurt diye kullandılar.Dövüştürdüler.MHP'nin şehitlerine bakın,zengin çocuğu var mı?
Halada anlayamadılar?Peşinden gidiyorlar.Vay bana vaylar bana.