24 Nisan 2011 Pazar

CHP İl Başkanı Kaytan: AK Parti iktidarı, en çok oyu aldığı illerden birisi olan Yozgat’ı mağdur etti

CHP Yozgat İl Başkanı Onur Kaytan, Yozgat’ın 2002’den bu yana AK Parti’ye en çok oy veren ilk 10 il arasında yer almasına rağmen, iktidar tarafından mağdur edildiğini ileri sürdü.
Kaytan, iktidara geldiklerinde Yozgat’ın bütün sorunlarını çözeceklerini iddia etti.

CHP adaylarını kamuoyuna tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yozgat İl Teşkilatı, 12 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi’nde Yozgat’tan aday olan 4 milletvekili adayını, parti binasında düzenlenen toplantıda kamuoyuna tanıttı.

Aday tanıtım toplantısına CHP İl Başkanı Onur Kaytan, milletvekili adayları Ali Ayık, Ali Keven, Burhan Sarıarslan, Ergin Ersoy, CHP il ve ilçe yöneticileri, CHP’li belediye başkanları ve partililer katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Onur Kaytan, Yozgat’ın 2002’den bu yana AK Parti’ye en çok oy veren ilk 10 il arasında yer almasına rağmen, iktidar tarafından mağdur edildiğini ileri sürdü. Kaytan, iktidara geldiklerinde Yozgat’ın bütün sorunlarını çözeceklerini iddia etti.

Kaytan, daha sonra partisinin Yozgat birinci sıra adayı Ali Ayık’ı, ikinci sıra adayı Ali Keven’i, üçüncü sıra adayı Burhan Sarıarslan’ı ve dördüncü sıra adayı Ergin Ersoy’u basına ve partililere tanıttı.

İl Başkanı Onur Kaytan’ın konuşmasından sonra milletvekili adayları tek tek kendilerini tanıtıp, yapacakları çalışmalar hakkında partililere ve basın mensuplarına bilgi verdiler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Bu vilayet CHP'yide iktidar ve iktidar ortağı yaptı,siz ne verdiniz?
Çakılı bir çiviniz varsa,onuda çıkaralım.
Tenkit edip,palavra sıkmak kolay.Yok aile sigortası,yok askerlik yazın yapılacak.
Bol keseden atın bakalım.
Yozgat'a hiç bir vermeyen tek parti CHP'dir.