10 Nisan 2011 Pazar

ORAN, 6 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor

Kayseri, Sivas ve Yozgat illerini kapsayan Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN), 1 iç denetçi, 1 hukuk müşaviri, 10 uzman personel ve 3 destek personeli alımı yapacak.

ORAN Genel Sekreterliği tarafından yayınlanan ilânda, Yozgat, Kayseri ve Sivas’ın kalkınması ve gelişmesine hizmet etmek isteyen, yetenekli, dinamik, analitik düşünebilen, takım çalışmasına yatkın, kendine güvenen, iletişime açık, pozitif düşünen, üretken, değişen çalışma koşullarına uyum sağlayabilen, bir veya birden çok yabancı dile ileri düzeyde hakim ve seyahat engeli olmayan personel arandığı ifade ediliyor.

İlânda belirtilen açıklamaya göre, ajansa alınacak iç denetçi ve hukuk müşavirine 4 bin 500 ila 6 bin, uzman personele 3 bin 500 ila 4 bin 500, destek personeline de bin 750 ila 2 bin 250 TL arasında maaş verilecek.

Kayseri merkezli ORAN Kalkınma Ajansı'na personel alımı sınavla yapılacak. 11 Nisan’da başlayacak başvurular 22 Nisan'a kadar sürecek. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylar 2 Mayıs'ta mülakata çağrılacak. Yazılı sınav ise 9-13 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

(CİHAN)

Hiç yorum yok: