28 Nisan 2011 Perşembe

Skandal görüntülere en büyük tepki ülkücülerden:
Metin Çobanoğlu, genel merkezde saldırıya uğradı

Skandal görüntülerinin ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa eden ve adaylıktan çekilen MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, parti genel merkezi önünde öfkeli ülkücülerin saldırısına uğradı.

Ülkücü geleneğe yakışmayan sözler,
MHP’nin 2 Genel Başkan Yardımcısına istifa getirdi


Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) Kadın ve Aileden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Recai Yıldırım’ın emekli bir albayın 2 çocuklu eşi ve Rus hayat kadınıyla; MHP’nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu’nun da evli kadınlarla uygunsuz görüntüleri basına sızdı.

İnternet sitelerinde yayınlanan görüntüler kadar, Yıldırım ve Çobanoğlu’nun sözleri de MHP camiasında siyasî sarsıntılara ve tepkilere sebep oldu.

Görüntülerde Yıldırım, sağ seçmeni ‘yuvarlak’ diye nitelendiriyor ve “CHP koalisyonuyla iktidarın anasını belleyeceğiz” diyor. Kendisinin ‘sapık’ olduğunu söyleyen Genel Başkan Yardımcısı’nın cinsel içerikli ‘başörtüsü fantazisi’, Alevilere ve Hazreti Osman’a hakaret ifadeleri ile deprem yolsuzluğu itirafları da, başta ülkücü camia olmak üzere kamuoyunun tepkisine sebep oldu.

Tepkiler üzerine, MHP’nin her iki Genel Başkan Yardımcısı da partiden istifa edip adaylıktan da çekildiler.

Skandal görüntülere en büyük tepki ülkücülerden

Skandal görüntülerin ortaya çıkmasının ardından görevinden istifa eden MHP Genel Başkan Yardımcısı Metin Çobanoğlu, parti genel merkezinde saldırıya uğradı.

Dilekçesini sunmak ve eşyalarını toplamak için aracıyla MHP Genel Merkezi’ne gelen Çobanoğlu’na dışarıdaki bir grup partilinin ‘İsmimizi lekeledin’ diyerek sözlü tacizde bulundu. Öfkeli grup, daha sonra Metin Çobanoğlu’nun aracına saldırdı. Aracın lastiklerinin yanı sıra camları ve içerisinde de maddî hasar oluştu.

Lastikleri patlatılmış ve camları kırılmış durumdaki aracıyla olay yerinden uzaklaşan Çobanoğlu’nun Mevlana Bulvarı üzerinde terk ettiği otomobili, Çobanoğlu’nun şoförü ve yardımcıları eşliğinde çekici aracılığıyla bulunduğu yerden çekildi.

2 yorum:

Sarıkayılı Ülkücü dedi ki...

MHP liler yıllardır,Koministler Moskova'ya şeklinde slogan atardı.
Artık, MHP'liler kominizmi fetetmiş durumdalar.Zira Moskova'da yaşayan Rus kadınlarını Ankara'ya getirerek,kominizmi sırtüstü yere yıkmışlardır.Böylece yıllardır özlemini çektiğimiz Kominizmi yerlerde süründürdük.
Ey Halkım hakkınızı helal edin,yıllardır MHP ye oy topladık,milli ve manevi değerlere saygılıyız diye sizleri aldattık.Ne olur,hakkınızı helal edin.Bizde bunları yeni öğrendik.

Adsız dedi ki...

Bahçeli bunların ne mal olduğunu biliyordu.
Kendisine arz edilmiş olduğunu duydum.Emin Pazarcı'da bugünkü köşesinde buna değinmiş.
Olay internete sızmasaydı,bunlar yeni dönemde aynı işe devam edecekti.
Bir lider alt kadrosunun hareketlerini bilmiyorsa zaten lider olamaz.
Üstelik bazı emirleri Bahçeli vermiş.Adanalı bir iş adamını koruyun diye.Onlarda deprem ihalesi vererek,adamı trilyoner yapmış ,korumuşlar.
Biz günlükle mercimek yolup,cezaevindeki arkadaşlarımıza yardım ettik.Bunlar fındık kırıyorlar.Dava mava yok.
Bizi aldatmışlar.En iyi dava adamlarının hali ortada.