21 Nisan 2011 Perşembe

Tarım Fuarı, Eylül’den Nisan’a alındı
Fuara 22’si Yozgat’tan 98 firma katılıyor

Birincisi geçen yıl 23-26 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen “Yozgat Tarım ve Hayvancılık Fuarı”nın ikincisi, bu yıl 21-24 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Yozgat Ziraat Odası ile Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından Yozgat Kapalı Fuar Alanı’nda düzenlenen “2. Yozgat Tarım ve Hayvancılık Fuarı”, bu gün saat 13.00’te açılıyor.

TSO Başkanı Metin Özışık, fuara 22’si Yozgat’tan 76’sı şehir dışından olmak üzere, toplam 98 firmanın katıldığını bildirdi.

Tarım ve hayvancılık alanında büyük bir potansiyele sahip olan Yozgat’ta çiftçilerin imkânsızlıklar sebebiyle şehir dışındaki fuarlara gidemediklerini ve teknolojik gelişmeleri takip edemediklerini belirten Özışık, Yozgat Tarım Fuarı’nın çiftçilere bu imkânı sağladığını söyledi.

Fuarın başarılı olabilmesi için ziyaretçi sayısının yüksek olması gerektiğini ifade eden Özışık, Yozgat’ın ilçe, belde ve köylerindeki bütün çiftçileri fuara davet etti. Özışık, İlçelerdeki Ziraat Odalarından da, fuarı ziyaret etmek isteyen çiftçilere yardımcı olmalarını istedi.

Yerköy Tarım Müdürlüğü’nden fuara servis

Yerköy İlçe Tarım Müdürü Fatih Satıcı, İlçe Tarım Müdürlüğü’nün ve görevli personellerin araçları ile çok sayıda Yerköylü çiftçiyi fuara götürmeyi planladıklarını belirterek, Yerköylü çiftçileri fuara davet etti.

Hiç yorum yok: