28 Nisan 2011 Perşembe

Atmalıoğlu: Yıldırım’ı 4 dönemdir aday yapan
Bahçeli de istifa etmeli

Ülkücü camia, skandal görüntüleri ortaya çıkan Genel Başkan Yardımcıları Recai Yıldırım ve Metin Çobanoğlu’nun istifalarını yeterli bulmadı.

Bağımsız Ülkücüler Platformu Başkanı Seyfi Atmalıoğlu, Devlet Bahçeli’nin 4 dönemdir Recai Yıldırım’ı Adana 1. sıradan milletvekili adayı gösterdiğini belirterek, “Bu yönetimin oluşmasında Bahçeli’nin kusuru büyük. Kendisi de istifa etmeli” dedi.

Bahçeli de istifa etmeli

Görüntülerin ülkücü kadrolar için utanç verici olduğunu belirten eski Adana Ülkü Ocakları Başkanı Şahin Bilgiç, “Söz konusu görüntüler MHP’nin üst yönetimindeki kadrolara yakışmadı. Ahlâk anlayışım, terbiyem ve dava anlayışım gereği ne diyeceğimi bilemiyorum. Çok çirkin şeyler. Türkiye’nin kaderinde söz sahibi olacak MHP genel başkan yardımcılarının düştüğü durum içler acısı” dedi.

Bağımsız Ülkücüler Platformu Başkanı Seyfi Atmalıoğlu ise, Devlet Bahçeli’nin 4 dönemdir Recai Yıldırım’ı Adana 1. sıradan milletvekili adayı gösterdiğini belirterek, "Bu yönetimin oluşmasında Bahçeli’nin kusuru büyük. Kendisi de istifa etmeli." diye konuştu.

MHP yönetimindeki sıkıntıyı dile getirdiklerini vurgulayan Atmalıoğlu, istifaların kendilerini haklı çıkardığını söyledi. Atmalıoğlu, “Ülkücü hareketin ne hâle düşürüldüğünü hep birlikte gördük. Sadece iki kişinin istifası ile yetinilmemeli.

Devlet Bahçeli de dahil istifa etmeli. Bugün istifa eden yönetimi Devlet Bahçeli oluşturdu. İstifa ederek hareketin önünü açmalılar. Ayrıca Devlet Bahçeli, kasette geçen ihaleyle ilgili açıklama yapmalı” diye konuştu.

(Kaynak: zaman.com.tr)

3 yorum:

Adsız dedi ki...

Bunlar kayıkçı kavgası,bugünkü resmi gazetede adamların ismi yayınlandı.Olay soğumaya bırakılacak.İstifa ettilerse Yüksek Seçim kuruluna verdikleri dilekçenin tarih sayısı ve fotokopisini göstersinler.
Partiyi verilen istifa geçersizdir.AdayBildirildikten sonra,parti devreden çıkar,sadece Seçim kurulu devrede olur.

Adsız dedi ki...

Arkadaşın yorumu doğru,parti aday listesini sununca,artık devreden çıkar.
Adalkendisi il yara yüksek seçim kuruluna istifa dilekçesi göndermezse adaylığı devam eder.İstifa dilekçesini ve alındı belgesini göstersinler inanalım.
Yoksa milleti aldatmaca olur.

bozoklu87 dedi ki...

Yazıklar Olsun.Bugün bir gazatenin sahibi ve başyazarı bu olayı görmezlikten gelip,tenkit edeceği yerde kullanılmamasını söylüyor.
12 Eylül öncesi bizim ideolümüz.2007 seçimlerinde MHP ye oy vermeyeceğim,oy pusulasını cebime koyup çıkacağım diyen ideolümüz.
Çirkin olayın faiilerini kınayacağına,bunların kullanılmamasını öğütleyen ideolümüz.
Günahı örtmek,övmek,onu işlemek gibidir.Günahı övmek Allah'a meydan okumaktır.
Kominiztler Moskova'ya dedirttiniz,koministlerle alem yapıyorsunuz.Kominizmin sırtını yere getirdiniz.En acısı HZ.Osman'a küfretmek,daha acısı zinanında edebi olmalı:iki erkek aynı mekanda,dahada acısı teşettürle fantazisi.Bu günahı övenlere,bu günahı örtmeye çalışanlara yinede birşey demiyor,Allah'a havale ediyorum.